Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Fermentace potravin

11. října, 18:00 - 19:00

Loading
Přidat do oblíbených

Fermentování potravin se stává oblíbenou aktivitou v našich domácnostech nejen díky zdravotním benefitům, které přináší, ale také díky přístupnosti a oblibě zdravého životního stylu. Díky fermentaci je jídlo výživnější, chutnější, stravitelnější a také trvanlivější. Obohacuje střevní mikrobiom, čímž posiluje obranyschopnost organismu. Přednášku povede PaedDr. Jiří Roth – odborník na léčivé rostliny, znalec v oboru mykologie, přírodovědec a pedagog, člen severočeské pobočky České botanické společnosti.

Podrobnosti

Datum:
11. října
Čas:
18:00 - 19:00
Rubrika Akce:

Místo konání

Prostor
28. října 1113/16
Chomutov, 43001
+ Google Mapa
View Místo konání Website
Scroll to Top